Храна, музика и танци от различни държави в "Капана" в Пловдив

19:24, 24 мар 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Culture Bites&Vibes е най-новото събитие в Капана, което има за цел да позволи на пловдивчани да се докоснат и да опознаят различни култури от цял свят по забавен и интерактивен начин.

10 различни интернационални култури  на Армения, Англия, България, Япония, Китай, Пакистан, Индия, Русия и Ямайка ще се влеят в сърцето на Пловдив в събота. Чужденци и интернационални студенти ще представят своята култура чрез танц, музика, облекло или храна.

Посетителите ще могат да опитат вкусни ястия от всяка държава, да присъстват на традиционна китайска чаена церемония, да изрисуват ръцете си с къна, да се подсладят с „пряинки и бублики“ от Русия, да си направят снимка в истински японски кимона и да се насладят на музика и танци от Армения, Пакистан, България и Китай. Минувачите ще могат да се включат и в специално подготвени анимации с българска народна музика, както и салса и регетон.

След официалната част, която е до 16.00 часа в Капана, фестивалът ще продължи в клуб Библиотеката, където организаторите и гостите ще имат възможността да се забавляват под звуците на музика от близо и далеч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама