Марешки подарява 1000 билета на пловдивчани за Мача на звездите

12:38, 26 мар 16 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненският бизнесмен Веселин Марешки, който днес навършва 49 години, реши да направи подарък на пловдивчани по случай по случай рождения си ден. В центъра на Града под тепетата ще бъдат раздадени 1000 безплатни билета за 13-тото издание на Престиж Мача на звездите, което ще се проведе на 27 март 2016 година в спортната зала "Колодрума", съобщиха организаторите.

"Сега правя този малък жест за пловдивчани, а скоро ще ги зарадвам с още по-добрата новина, като споделя с тях радостта от ниските цени на горивата", каза бизнесменът.

Днес следобед (26 март), между 16 -18 ч. и утре от 9 до 11 ч., на Главната в Пловдив, участници в Престиж Мача на звездите и част от организационния екип ще направят своеобразен тур и ще раздадат ценните хартийки от името на собственика на "ВМ Петролиум", който миналия четвъртък бе обявен за "Явление в бизнеса с решаващо обществено значение". Билетите ще се раздават срещу правилен отговор на баскетболен въпрос, като приоритет ще бъдат децата и младежите.

С тези 1000 билета броят на свободните места по трибуните на зала "Колодрума" е сведен до абсолютен минимум. Организаторите направиха жест и към желаещите да бъдат на ВИП местата до терена и пуснаха още 80 билета, но от днес цената вече е 10 лв. За оставащите места над колоездачната писта цената е 7 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама