Конкурса "Най-изявен студент -2016" стартира в МУ-Плевен през април

06:17, 28 мар 16 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конкурс за "Най - изявен студент" на 2016 г. обяви Ръководството на Медицински университет - Плевен във връзка с предстоящото честване на 24 май.

В борба за наградата могат да се включат български и чуждестранни студенти от всички звена, имащи отличен успех и активна научна дейност.

За участие студентите трябва да представят уверения за успех и активна научна дейност (грамоти, сертификати, текстове на статии и др). Документите се приемат най - късно до 14 април т. г., в Учебен отдел, стая 207, Ректорат на МУ.

За приза „Отлично усвояване на български език от чуждестранен студент - 2016“могат да кандидатстват студенти, завършили VI-ти семестър. Необходими документи са препоръка от преподавател по български език и уверение за успех от предходните 2 семестъра, с посочен в него среден успех по български език от 6–те семестъра на обучение. Документи се приемат до 15.04.2016 г. в стая 215, Ректорат на МУ.

Представените документи за двата приза ще бъдат разгледани от комисии, назначени от Ректора. Имената на отличените ще бъдат публикувани на сайта на университета, а наградите ще се връчат на тържеството по повод 24 май.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама