Без вода в “Обеля“ и "Сименово"

08:49, 28 мар 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата на 27 и 28 март. Това съобщиха от пресцентъра на "Софийса вода". 

Във връзка с подмяна на спирателни кранове до бл. 214 жк. „Обеля“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 14, ул. „Илия Георгов“, ул. „Дико Илиев“, ул. 106, ул. 10, ул. 11. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 10 ъгъла с ул. 106.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Миладинови“ Център район „Възраждане“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови“ ъгъла с бул. „Тодор Александров“.

Във връзка с извършване на ремонтни дейности на ул. „Шумако“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ж.к. „Света Магдалена“

ж.к. „Симеоново Ривър Парк“

ж.к. „Витоша Вилидж“ 

ж.к. „Симеоново Резиденшъл Парк“

ж.к. „Манастира“

вилна зона „Малинова долина“ от ул. 192 до ул. 206 и ул. 2-ра, ул. 5-та

вилна зона „Бункера“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: вилна зона “Малинова долина“- ул. „Бистришко шосе“ ъгъла с ул. 204; кв. „Симеоново“ пред кабинков лифт „Симеоново“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Враня“, ул. „Тополите“, ул. „Без име“, ул. „Христо Ботев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Спортист“.

Във връзка с превключване на нов уличен водопровод на ул. „Нешо Бончев“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Нешо Бончев“ – двора на бивша фирма „Софстрой“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нешо Бончев“ до сградата на бившата фирма „Софстрой“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама