Конференцията „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ ще се проведе във Велико Търново

11:38, 28 мар 16 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Форум, в помощ на българските предприятия и работодатели ще се проведе утре от 10ч. във Велико Търново. Конференцията е на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“

Събитието се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) със съдействието на Областен информационен център (ОИЦ) – Велико Търново, като част от национална кампания на Мрежата от информационни центрове „Успешни ЗАЕДНО“.

 Работата на конференцията ще се проведе в два панела. В първата част Владимир Пенов, експерт в отдел „Комуникация и повишаване конкурентоспособността на Малките и средни предприятия “  ще представи дейностите на агенцията за насърчаване на българските предприятия и новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес. Управителят на Областен информационен център – Велико Търново Светла Стефанова ще изнесе презентация за възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г. Невена Младенова, мениджър „Публично финансиране“ ще представи програмата „Модерният бизнес“ . Експозе по темата за частна банка – партньор на малкия и среден бизнес в България и финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес ще изнесе Цветан Игнатов, мениджър в банка.

Във втората част на форума Станислав Ангелов, директор на дирекция „Развитие на малките и средните предприятия“  ще запознае присъстващите с кандидатстването с проекти в Националния иновационен фонд, а консултантът Александър Джоганов ще обясни какво е startup бизнес и възможностите за финансиране и подкрепа в това отношение. В рамките на конференцията е предвидено и време за дискусия и отговори на поставени въпроси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама