Хванаха трима пияни шофьори през почивните дни в Шуменско

11:42, 28 мар 16 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима шофьори, почерпили се преди път, са установили полицейските проверки през уикенда в Шуменско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В петък около 23:15 часа в Шумен на ул. „Захари Стоянов” е извършена проверка на лек автомобил „Мазда”, с шуменска регистрация. Зад волана на японската кола бил 39-годишният И.Т. от град Шумен. Водачът е изпробван с техническо средство, като е отчетена 2,30 ‰ концентрация на алкохол в кръвта му, което е и своеобразен рекорд за почивните дни. Мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ.

В неделя около 03:30 часа в град Каспичан на ул. „Мадарски конник” от служители на РУ Нови пазар е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген”, с шуменска регистрация, управляван от 26-годишния С.Н. от село Мадара. Водачът е изпробван с техническо средство, като е отчетена 2,14 ‰ концентрация на алкохол в кръвта му.

Час по-късно на същата улица в Каспичан полицаите спрели лек автомобил „Хюндай”, с шуменска регистрация. Зад кормилото бил 22-годишният шуменец С.В. Водачът е изпробван с техническо средство, като е отчетена 1,61 ‰ концентрация на алкохол в кръвта му.

И тримата са задържани за срок до 24 часа и са образувани бързи производства

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама