Победа за "Загорец" и загуба за "Сливен" във „В” група

12:19, 28 мар 16 / Спорт 25 571 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ОФК Сливен загуби у дома от тима на „Розова долина” /Казанлък/ с 0:4 в в последната среща от 13-тия кръг на Югоизточната „В” група. Срещата, която се игра на стадион “Хаджи Димитър” в Сливен, започна с едноминутно мълчание в памет на починалия преди седмица футболист и бивш юноша на клуба Васил Миланов. За последно Миланов игра в тима на ФК Самуил /Самуилово/, който участва в местното Областно първенство. Отборът на ОФК Сливен излезе преди двубоя с „Розова долина”  със специално изготвени фланелки.

Играещият – наставник на ОФК Сливен Милен Стоянов не бе доволен от играта на отбора си и добави че, продължават да играят футбол и ще видят какво ще се получи с края на сезона. Най-младият отбор в групата записа шесто поражение в изиграните до момента двубои, въпреки това треньорския щаб не губи надежда и вярва в спасението на отбора.“Воеводите” се намират на последното място в класирането с актив от шест точки, а до края на шампионата има още 11 кръга.

В друг мач от  13-тия кръг на Югоизточната „В” група  „Загорец” (Нова Загора) се наложи с 0:1 при визитата си на „Асеновец”. Треньорът Мирослав Миндев остана доволен от победата.“Спечелихме на един много неприятен за игра терен. Въпреки проблеми с контузии, успяхме да победим”, коментира Миндев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама