Шуменското СОУ „Трайко Симеонов” празнува патронния си празник

13:20, 28 мар 16 25 799 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
СОУ „Трайко Симеонов”-Шумен отбелязва патронния си празник, съобщават от училището. Инициативите, свързани с годишнината ще се провеждат цяла седмица под мотото „Седмица на моето училище“.

Официалното начало ще бъде поставено с отслужване на водосвет. Учители, родители и ученици от ІХ-ХІІ клас  ще присъстват на дебати на тема „Необходима ли ни е маска в живота“.

Вторникът ще е богат на изяви и мероприятия. Малчуганите от ІІ-б клас ще участват в конкурс за художествено изпълнение на стихотворения на детския писател ТрайкоСимеонов, палавниците от І-а и І-б ще празнуват „Празникът на буквите“, а на терена ще се проведе футболен турнир между момчетата от прогимназиален и гимназиален етап.

В сряда актовата зала ще огласи  детска вокална група „Буратино“, спечелила многобройни  награди от престижни конкурси. Тогава ще е и четвъртфиналът на турнира по футбол.

В четвъртък всички ще се включат в играта-състезание „Сливи за смет“, а после ще подкрепят спортистите на полуфинала по футбол и на финала по волейбол.

Рождения ден на училището - петък, ще започне с футболния финал.

В двора и фоайето ще бъдат поставен рисунки и постери на тема „Моят свят, моят град, моето училище“и „Пешеходци сме добри, спазваме си правилата“, децата от ПГ и техните родители ще участват в художествено ателие „Златни ръчички“, а в ресурсен кабинет ще е истински смях- там ще се проведе „Смехотерапия“.

На площадката ековеломаниаци ще се състезават в майсторско управляване на велосипед, в  големия физкултурен салон учениците от VІ и VІІ клас ще участват в образователно състезание на тема „Опознай своя роден край“, изявените кулинари ще покажат своите кулинарни изкушения в изложбата-конкурс „Вкусно и с любов“, а талантите научилището ще се изявят в заключителния празничен концерт. Финалът се пази в дълбока тайна-изненада.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама