AES и община Гълъбово подписаха договора за Младежкия център

16:06, 28 мар 16 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на община Гълъбово Николай Тонев и изпълнителният директор на AES България Оливие Маркет подписаха днес договор за последния етап от реновирането на Младежкия център в град Гълъбово, съобщиха от Общината.

В изпълнение на заложения проект за реновирането на Младежкия център на Първи етап вече е приключена работата по външи връзки – ВиК, снабдяване с електричество, нов покрив, дограми и саниране, построена е откритата сцена, оформен е целият терен.

С подписването на договора днес се решава и останалата част от реконструкцията на Младежкия център. Обзавеждането на 3 детски площадки – едната към кафенето на сградата, другите две в различните части на парка, всички те обзаведени с пързалки, влакчета катерушки и др. забавления за децата. Ще бъдат изградени и външни терени за спорт - външен фитнес с фитнес уреди – кростренажор, боди билдинг, преса за крака, фит тренажор и др. съвремени уреди, предвидено е изграждането на игрище за тенис на корт.

Очаква се работата по обекта да приключи в края на  август тази година.

Младежкият център на Гълъбово ще бъде най-модерното съоръжение за спорт и отдих в региона. Проектът за центъра и изграждането на околната инфраструктура е част от програмата за Корпоративна социална отговорност на AES България на стойност 4.5 млн. лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама