Георг Спартански: Утре с гумени ботуши и ръкавици влизам да чистя водната каскада

16:35, 28 мар 16 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Утре в 11:00 часа, с гумени ботуши, ръкавици и чували, влизам да чистя водната каскадата". Това заяви на пресконференция днес кметът на Плевен Георг Спартански и призова всички граждани, които се вълнуват от състоянието на града, да се включат.

Кметът уточни, че на всички желаещи помощници ще бъдат осигурени ръкавици и чували. Пред журналистите той припомни, че водната каскада в момента отново е потънала в боклуци, въпреки че те бяха изринати по негово нареждане на 10 декември м. г.

"С такова съзнание доникъде няма да стигнем. Хората роптаят против кмета, пишат по сайтовете, като не коментирам дали е справедливо или не. В тази връзка ще кажа, че Плевен няма да участва в класацията "Най-добър град за живеене", защото ни предстои още много работа"

Георг Спартански каза, че по негово мнение, е по - добре всички да се захванем и направим Плевен един по - хубав за живеене град, вместо да участваме в подобни класации без никакъв шанс за успех.Той подчерта, че състоянието на инфраструктурата в града е ужасно поради редица фактори, унаследени от предишното ръководство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама