Общината подгони незаконните търговци в "Кайлъка"

17:07, 28 мар 16 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на Общинския инспекторат започват масови проверки за нелегитимни търговци в парк "Кайлъка", които нямат разрешение за дейност от този сорт.Добрата новина бе оповестена на брифинг в общината днес.

Инспекциите ще се провеждат всяка седмица, по различно време. Малцина ще знаят кога точно ще има проверки, за да сварят незаконните търговци неподготвени.

Кметът Георг Спартански каза още, че е крайно време да се сложи ред в "Кайлъка" и да се ограничи нахлуването на автомобили по пешеходните алеи. Градоначалникът зае категорично гражданска позиция и отсече, че на никого не е приятно да диша "бензинови изпарения", докато е решил да избяга за малко от пепеляка и шумотевицата на града.

Истината е, че колите и нелегалните търговци са сред основните проблеми в парк "Кайлъка". Множество недобросъвестни водачи се възползват от липсата на прегради през по-голямата част от времето и демонстративно обикалят по пешеходните алеи, създавайки неудобство и опасности.

Нелегалните търговци също са основен проблем, най-вече поради факта, че произходът на стоките им е неясен и никой не може да гарантира тяхното качество. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама