Тризнаците Данаил, Емануил и Самуил вече са си вкъщи живи и здрави

17:59, 28 мар 16 25 521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тризнаците Данаил, Емануил и Самуил, които се родиха на 5 февруари в АГ болница "Селена" в Пловдив, вече са си вкъщи живи и здрави, съобщиха от лечебното заведение

Педиатрите неонатолози д-р Нещерова и д-р Димитрова, д-р Пепеланов, д-р Николова - акушер-гинеколог, изпратиха голямото семейство Стоянови с усмивки и пожелания за здраве и щастие.

Днес бе изписано и последното от трите бебенца. Въпреки ниското тегло и дихателните проблеми, които имаха тризнаците, благодарение на най-съвременната апаратура и високия професионализъм на педиатрите неонатолози, мъничетата са вече вкъщи при мама Ивелина и татко Илия.

Родителите на трите момченца споделиха, че бебетата освен че заедно се хранят и заедно и плачат! "Досега се справяхме - по едно бебе на всеки от нас! Но сега, когато и тримата вече са заедно, ще видим какво ще правим!", сподели щастливата майка.

И въпреки че спят само по няколко часа на денонощие, родителите не могат да скрият щастието си от толкова чаканите рожби. Д-р Нещерова и д-р Димитрова орисаха момченцата да станат лекари, и то неонатолози, за да спасяват и да помагат на бебета като тях.

Припомняме, че Община Пловдив помогна на многодетното семейство с 5000 лева и социален асистент, който да се грижи за децата до навършване на 2-годишна възраст.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама