Хванатите с дрога ченгета били дилъри

11:39, 30 мар 16 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задържаните снощи служители на СДВР са били част от действаща наркомрежа. Това стана ясно от думите на главният секретар на МВР Георги Костов. Той не пожела да даде повече информация по случая, но подчерта, че всеки един сигнал срещу полицейски служител веднага се придвижва и проверява по установения ред.

„Ще бъдем безкомпромисни към това явление“, увери главен комисар Костов.

Във връзка с информацията, че при задържането на единия от полицейските служители, той е използвал служебното си оръжие и е произвел изстрел, главният секретар коментира, че извършителят вече не е служител на полицията, а задържано лице и вече е привлечен като обвиняем. Той обясни, че въпросните служители, не са служители на сектор „Наркотици” към СДВР, а работят към „Охранителна полиция” в Столична дирекция на вътрешните работи и тяхната работа не е била свързана по никакъв начин с противодействието на наркоразпространението.

„Имат действително участие в наркомрежа, това мога да кажа. Имало е пари, но няма да го коментирам. Те не са оперативни служители, тук не става въпрос за осигуряване на спокойствие на наркодилъри. Тези служители имат действителна роля в наркоразпространението“, разясни още главният секретар на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама