Георг Спартански: Развитието на малкия и среден бизнес е основен приоритет за община Плевен

06:35, 31 мар 16 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Развитието на малкия и среден бизнес е сред основните приоритети на община Плевен. Винаги съм казвал, че работата на кмета не е да прави бизнес, а да създава подходящи условия за него“. Това заяви кметът Георг Спартански в словото си към участниците в конференция на тема „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.”, организирана от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

На събитието присъства заместник – изпълнителния директор на ИАНМСП Никола Стоянов, представители на бизнеса от цялата плевенска област.

В програмата на конференцията бяха включени дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори, възможностите за достъп до финансови инструменти, процедурата по кандидатстване с проекти по Националния иновационен фонд.

Експерти от Министерския съвет запознаха аудиторията с възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 год.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама