Жена е с комоцио след катастрофа в центъра на Бургас

10:48, 31 мар 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
35-годишната бургазлийка Д. И. е с комоцио след катастрофа на кръстовището на улиците „Стефан Стамболов“ и „Демокрация“, съобщиха от полицията. Инцидентът се е случил вчера около 17:27 часа. Жената е настанена за лечение в отделение „Неврохирургия“ на МБАЛ-Бургас, без опасност за живота.

Катастрофата е станала между два леки автомобила – „Опел Астра“ и „Опел Вектра“, с бургаски регистрации. Първата кола е била управлявана от 43-годишния П. И. от Бургас, а другата от 33-годишния Ж. К., също от Бургас.

Причината за произшествието е, че водачът на „Опел Астра“, движейки се по бул. „Стефан Стамболов“ в района на кръстовището с бул. „Демокрация“, не спазва пътен знак СТОП и блъска другия    опел, движещ се по път с предимство от кръстовището на улиците „Сан Стефано“ и „Стефан Стамболов“ в посока МБАЛ - Бургас.

Пострадалата жена се е возила в автомобила „Опел Вектра“. В него е била също така и 31-годишната В. К. (съпругата на водача). Тя е била прегледана в МБАЛ-Бургас и освободена без назначено лечение. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама