Кадиев: Цачева лъже, че аз лъжа. Цветелин Цветанов е нейна номинация

12:01, 31 мар 16 / Политика 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съжалявам, че влизам в махленска свада, но г-жа Цачева излъга в ефира на Нова тв тази сутрин, че е виждала "само веднъж, в Плевен" арестувания директор на ДАИ Цветелин Цветановм, написа във фейсбук профила си независимият депутат Георги Кадиев. Той заяви, че арестуваният за корупция шеф на "Автомобилната администрация" (бившия ДАИ) Цветелин Цветанов е номинация на председателя на парламента Цецка Цачева по Нова телевизия. Цачева му отговори, че казаното от него е груба манипулация и тя нито официално, нито неофициално е предлагала подобна кандидатура.

„При мен дойде човек, който още през 2010 заедно с Цветелин Цветанов е бил на среща с г-жа Цачева в парламента, в нейния кабинет на председател на парламента. Той е чакал извън кабинета, докато Цветанов и Цачева говорят вътре. Имам име, контакти и му вярвам. Човекът си стои с името“, написа Кадиев. Той подължава да твърди, че Цветелин Цветанов е номинация на ГЕРБ-Плевен и лично на г-жа Цачева.

„И хич да не ми се измъкват с думите "ама той министърът го назначава". Всички знаем за какво става въпрос, всички знаем какво е партийна номинация.

КОРУПЦИЯТА УБИВА. И когато става въпрос за фалшиви книжки, убива буквално.

Затова компромис никакъв, дори и да се срещаме по съдилищата- докато не стане ясно кой е политическият чадър над ДАИ“, заяви Кадиев в социалната мрежа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама