Знаем му всички шапки на шефа на ДАИ, каза Борисов

12:09, 31 мар 16 25 233 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разследването за корупция в “Автомобилна администрация” (бивша ДАИ) тече от четири месеца. "Службите са подготвили стаите за изпитите така, че да може да бъде хваната измамата при провеждането", каза днес премиерът Бойко Борисов.

Снощи стана ясно, че при спецакция на ДАНС, ГДБОП и спецпрокуратурата Цветелин Цветанов е бил задържан. В ареста са още 12 служители на “Автомобилна администрация”. Обвиненията са във вземане на подкупи и изнудвания.

"Няколко месеца наблюдаваме кабинета му, знаем всичките му шапки и каскети", коментира още премиерът, запитан дали Цветанов е имал покровителство на по-високи нива. Той призна, че шефът на “Автомобилна администрация” е член на ГЕРБ. По-рано днес независимият депутат Георги Кадиев заяви, че Цветанов е лично предложения на председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Което пък тя определи като манипулация.

"Главният прокурор е този, който обвинява, всичко е задържано, а част от арестуваните вече говорят и свидетелстват и се надявам, че главният прокурор ще доведе нещата докрай", каза още министър-председателят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама