С четири медала се завърнаха шуменските колоездачи от "Дунавски маратон" в Румъния

09:48, 01 ное 16 / Спорт 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири медала завоюваха колоездачите на велоклуб Илчов баир от традиционният "Дунавски маратон" в Румъния, съобщават от клуба.

На 4-то ниво много успешно се представиха съответно Кремена Пенева с 2-ро място при жените, а Димитър Чакъров взе златен медал при мъже 19-29 г. В същата възрастова група, но за Ниво 3, Димо Желев стъпи на най-високото място на стълбичката. Захари Николов зае престижно 14-то място в най-оспорваната категория Мъже 30-39 години в Ниво 2. Анелия Карагьозян остана на 39 секунди от победителката при Жени Елит и се класира на второ място.



Традиционният "Дунавски маратон" се проведе със старт и финал в с. Прунду, близо до румънската столица. Трасето представляваше сравнително равни 40 км черни пътища. Близото местоположение на трасето до границата привлече много български състезатели.



За състезателите предстои кратка почивка и след това отново започване на тренировъчен процес - подготвителна основа за сезон 2017 г., както и награждаване на официалната церемония на Български колоездачни серии, която ще се състои на 12 ноемрви в София като част от Дни на предизвикателствата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама