В „Мини Марица-изток” се готвят за зимата

10:46, 01 ное 16 25 605 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Работна среща с представители на общини и областни пътни управления за координиране на действията по осигуряване на нормалния работен процес в „Мини Марица-изток” при зимни условия, се проведе в административната сграда, съобщиха от дружеството.

На срещата дойдоха представители на 12 общини и три областни пътни управления. Срещата беше открита от ръководителя на отдел „Сигурност“ в дружеството Стоян Стоянов, а начало на разискванията даде директорът по производствено - техническите въпроси Ясен Чаушев.

Разгледани бяха въпроси свързани с организацията на почистването и поддържането на пътната мрежа по направленията на извозването на работници и служители от и до местоживеенето им. Представители на общините Стара Загора, Хасково, Сливен, Тунджа, Раднево, Гълъбово, Симеоновград, Нова Загора, Тополовград и областните пътни управления на Хасково, Стара Загора и Ямбол обсъдиха заедно с екип специалисти от дружеството готовността за зимата. Поставени бяха конкретни въпроси и от двете страни за координиране на усилията за осигуряването на нормален ритъм на работа в зимни условия.

Представителите на общините изказаха удовлетворение, че традицията за тази среща се спазва и всяка есен се анализират проблемните въпроси на базата на опита от предходни години. По този начин се акцентира на превантивната подготовка за зимни условия.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама