Министър Танева поздрави котленци с празника

15:25, 01 ное 16 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С националния химн и химна на Европейския съюз започна тържествената сесия на Общински съвет – Котел. По случай празника на Котел – 1 ноември - Ден на народните будители.  бяха дошли министърът на земеделието и храните Десислава Танева, народните представители Мария Белова, Галя Захариева и Петър Петров, областният управител Татяна Петкова, кметът на община Котел Коста Каранашев, заместник-кметът на община Сливен Румен Иванов, заместник-кметовете на Котел, общински съветници, кметове и кметски наместници от общината, почетни граждани.

Гостите поднесоха своите приветствия към жителите и управленския екип на възрожденския град. Всички призоваха за партньорство в управлението на общината, обединение в името на по-доброто бъдеще на Котел, а младите хора да пазят и следват пътя на своите велики предшественици.

На площад „Възраждане“ се проведе тържествена церемония, включваща ритуал по издигане на националното знаме, знамето на Котел и знамето на Европейския съюз. Гости, граждани и ученици поднесоха венци и цветя пред паметника на Г. Ст. Раковски и котленските будители.

Празникът продължи с музикална програма на възпитаници на "Център за работа с деца", историческа възстановка и концерт на Национално училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев". В програмата са включени изложба, представяне на книги и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама