Заседание за готовността за зимния сезон ще се проведе в Разград

15:47, 01 ное 16 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заседание на Областния щаб за координация на  спасителни и неотложно-възстановителни работи при бедствия и аварии ще се проведе утре в Областната администрация в Разград. Срещата е с цел уточняване изпълнението на предприетите превантивни мерки за намаляване на последствията за населението и инфраструктурата при усложнена зимна обстановка през сезон 2016/2017 г., съобщиха от областната управа.

По време на заседанието кметовете на общините на територията на областта ще докладват за подготовката на местните администрации за зимния сезон.

Представители на териториалните структури на изпълнителната власт ще представят доклади за предприетите превантивни мерки по подготовката за зимата /прегледи на техниката за снегопочистване/.

В дневния ред е предвидено също директорите на РЗИ-Разград и ЦСМП - Разград да представят информация за организацията, относно лечението на болни, нуждаещи се от хемодиализа.

Юридически лица, имащи отношение по подготовката за зимния сезон, като ЕНЕРГО – ПРО Мрежи АД, „Водоснабдяване Дунав“ ЕООД, БЧК и др. ще представят доклади за предприетите превантивни мерки по подготовката за зимата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама