Осъден наркодилър плаши с убийство съдията

11:36, 11 ное 16 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районната прокуратура във Варна е образувала бързо производство срещу 42-годишния Янко Костов, известен с прякора Лудия, който вчера беше осъден за наркоразпространение от Варненсикя окръжен съд. Причината е, че по време на съдебното заседание той е заплашил с убийство съдията по делото и е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – престъпление по член 325, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Костов бе признат за виновен и осъден на 7 години лишаване от свобода при първоначално строг режим, 30 000 лева глоба и с присъдата на Варненския окръжен съд му бе приведен в изпълнение остатък от предходна присъда за наркоразпространение от 1 година и 22 дни.

С определение Варненският окръжен съд измени мярката му за неотклонение от подписка в задържане под стража. След като чу, че ще бъде задържан, подсъдимият отправи закана за убийство на съдията и извърши хулигански действия срещу съдията и прокурора, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама