Апелативната прокуратура въвежда приемни дни за граждани

15:04, 11 ное 16 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Административният ръководител на Апелативната прокуратура във Варна ще приема граждани всяка последна сряда от месеца от 14 до 16 часа в кабинета си в Съдебната палата във Варна на площад „Независимост“, №2, ет. 3. Двамата заместници на апелативния прокурор на Варна ще приемат граждани в изнесени приемни в шестте окръжни прокуратури на територията на апелативния район.

Първата приемна на заместник на апелативния прокурор на Варна е насрочена за 29 ноември в Окръжната прокуратура в Добрич. До края на 2016 г. прием на граждани след записване ще има и в окръжните прокуратури във Варна - на 30 ноември, в Шумен – на 1 декември, в Търговище – на 7 декември, на 14 декември – в Разград, и на 21 декември – в Силистра, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Изнесените приемни на заместниците на апелативния прокурор ще работят от 10 до 12 часа на тези дати. Графикът за изнесените приемни до края на 2016 г. и за първото полугодие на 2017 г. ще бъде публикуван на интернет страницата на Прокуратурата на Република България – www.prb.bg, както и на публичния сайт на Апелативната прокуратура във Варна - http://www.prb.bg/bg/apvarna/. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама