В Сливенска област ще се гласува в 305 СИК за втория тур на изборите

15:56, 11 ное 16 25 736 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Избирателите от Сливенска област отново ще гласуват в 305 секционните избирателни комисии, като една е подвижна. Няма промяна в броя на СИК На територията на областта за втория тур на изборите за президент и вицепрезидент на 13 ноември, поясни говорителят на Районната избирателна комисия инж. Любомир Захариев. 189 са СИК в Община Сливен, 63 в Нова Загора, в Котел са 33,  в Твърдица 20. Допълнителните секции са в МБАЛ „Д-р Ив. Селимински“, Военна болница, МБАЛ “Хаджи Димитър“, Затвора, Арест – Сливен.

В 15 секции в област Сливен ще има възможност за машинно гласуване. В Сливен те са общо 11-ет, като шест са  в ОУ „Хр. Ботев“ и  пет в ОУ „Д-р Ив. Селимински“. По две  са в общините Котел и Нова Загора. Захариев уточни, че не са  постъпили искания за смяна на председатели или секретари на секционни избирателни комисии.

Общинската администрация в Сливен съобщава на секционните избирателни комисии, че предаването на изборните книжа и материали за предстоящия втори тур на изборите за президент и вицепрезидент на Република България ще бъде на 12 ноември 2016 година в същите часове както за първия тур.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама