Илко от Добрич е одобрен за лечение в Германия, нужни са близо 100 000 евро

16:58, 11 ное 16 25 1059 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„След две години ходене по мъките и в чакане да ни одобрят за някоя клиника за лечение, най-накрая Илко получи своя шанс. Одобрени сме за лечение и рехабилитация в клиника в Германия. Това е една крачка напред и то дългоочаквана”, написа във фейсбук майката на Илко Панайотов от Добрич Таня Желева.

Илко ще бъде на лечение там за три месеца.

„Можеха да го вземат веднага, но основната причина да не тръгнем веднага е най важната - нямаме сумата, която ни изискват от там. Лечението ще възлиза на 99 600 евро”, пише майката. И допълва:  „Знам, че ще е трудно да съберем толкова много парички, но аз няма да се откажа. Аз съм майка и съм длъжна да опитам. Да опитаме заедно! С помощта на всички вас, които не ни изоставихте и за миг, аз съм сигурна че ще успеем да помогнем на Илко, да му дадем шанс за по-добър живот. ТОЙ ГО ЗАСЛУЖАВА!”, написа Таня Желева.

Илко Панайотов претърпява пътен инцидент през юли 2014 година и след 50 дни в кома остава в будна такава. Родителите от дълго време се бореха и търсеха клиника в Германия, където да му бъде правена интензивна рехабилитация.

„Да загубиш дете е най-несправедливото нещо в  живота, а да го гледаш как бавно гасне и не можеш да му по можеш, е нечовешко. Надеждата, казват, умира последна. Клиниката в Германия ни я даде. Нужна ни е помощ!“, апелират близките.

Всеки може да помогне на Илко, като направи дарение:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА: IBAN: BG85RZBB91551006555029 BIC: RZBBBGSF Титуляр: ILKO RADOMIROV PANAYOTOV или PAY-PAL: [email protected]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама