С нулево реми завърши мачът между „Созопол” и „Верея”

19:15, 11 ное 16 / Спорт 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Созопол” направи нулево равенство като гост на „Верея” в контролна среща, която се игра днес на стадион „Трейс Арена” в Стара Загора. Старши треньорът на „небесносините” Румен Димов използва общо 19 футболисти, като даде шанс за изява на тези, които се появяват по-рядко на терена в официалните мачове.

Почивка получиха вратарят Мартин Теменлиев, Иван Янчев и Мирослав Радев, а Диян Хаджиев, Иван Стоянов и Милен Димов не играха по здравословни причини.

„Отлична контрола на отличен терен. Направихме няколко пропуска, а пред нашата врата не допуснахме опасно положение. Доволен съм най-вече от представянето на младите и от това, че играем добре и в двете фази. Нашият стил е колективният, но по време на зимната пауза ще се оглеждаме за изявен реализатор”, коментира Румен Димов, който възнагради възпитаниците си с два дни отдих.

От понеделник тимът започва подготовка за дербито с „Етър” от 13-ия кръг на първенството във Втора лига. Мачът е на 19 ноември, събота, от 14.30 ч. на стадион „Ивайло” във Велико Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама