Хандбал и волейбол в неделя за спортните запалянковци в Бургас

08:26, 13 ное 16 / Спорт 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хандбал и волейбол са залегнали в спортната програма в Бургас в неделния изборен ден, съобщиха от Общината.  

Зала "Младост" е домакин на два мача от първенствата на страната по хандбал при мъжете и по волейбол при жените. От 13:30 часа е двубоят между хандбалистите на "Фрегата" и НСА. Срещата е от осмия кръг в "А" група.

Волейболната среща между тимовете на "Бургас 2007" и шампионките от пловдивския "Марица" от третия кръг в НВЛ е с начален час 16:00. Входът в зала "Младост" ще бъде свободен.

„Марица“ се откроява над всички. Няма какво да губим, защото едва ли някой ще ни упрекне при загуба. Целта ни ще бъде да се представим добре пред публиката и да обиграваме състава за следващите срещи”, заяви старши треньорът на волейболистките Георги Делчев преди домакинството срещу шампионките.

Срещу пловдивчанки Делчев ще разчита на опитните варненки Диана Филипова и Лора Илиева, а останалите са девойки от собствената клубна школа.

„Другите отбори стегнаха редиците си, докато ние не можахме да направим желаната селекция заради намаления бюджет. Въпреки това продължавам да смятам, че тимът ни е по-добър от миналия сезон. Надявам се да го докажем с резултати”, каза още наставникът на бургазлийки, които са с две загуби от началото на първенството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама