Изборният ден в Бургаска област стартира, има един сигнал за нарушение от вчера

08:49, 13 ное 16 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изборният ден за балотажа за президент навсякъде в Бургаска област е стартирал в уречения час 7.00, всички секции са отворени и работят. Това съобщи председателят на РИК Елка Стоянова за Topnovini.bg. Подадени сигнали за нередности днес засега няма, но има информация за нарушение от вчера. Една от политическите сили е информирала за това, че са били налепени агитационни материали в деня за размисъл за противниковия кандидат-президент. Плакатите са били разлепени на ограда на сграда, намираща се на пресечката на централните улици „Александровска“ и „Богориди“.

„Отработили сме случая, подали сме сигнал към общинската администрация и те трябва да предприемат действия по премахването им“, каза Стоянова.

Изборният ден започна изключително спокойно. Проверка на Topnovini.bg в училище „Климент Охридски“ в жк „Изгрев“ към 7,40 ч. установи, че няма наплив от желаещи да упражнят вота си на балотажа. За разлика от миналата неделя, когато пред някои от секциите вече имаше опашки, сега гласуващите в този час бяха единици. Очаква се гласоподавателите да се увеличат в по-късните часове на неделния ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама