Днес е последното сражение и трябва да продължим, отсече Цачева

10:50, 13 ное 16 / Политика 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трябва да продължим. Аз съм състезател и боец, участвам в битката докрай, днес е последното сражение, което ще спечеля. Такова категорично мнение изрази кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева минути след като упражни правото си на глас. Цачева гласува в родния си град Плевен.

"Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и занапред. Имаме нужда да продължим. Най-малкото, от което днес България се нуждае е международна изолация, спрени европейски фондове и отказана европейска солидарност. Заради нашите деца, заради нас самите, трябва да продължим", заяви Цачева.

Според нея най-голямото предизвикателство за държавния глава, след като встъпи в длъжност, ще е да преодолее различията в обществото, които, по думите й, минават границата на нормалното.

"Много е приятно да отправяш послания, които галят слуха и са приятни да ги чуеш, но които са невъзможни в конкретния момент за изпълнение. Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и за напред. Разговарях открито и откровено с хората, затова днес аз съм оптимист", каза още тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама