Търсят трудов посредник на роми в Стара Загора

09:02, 16 ное 16 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трудов посредник-ромски медиатор търси Бюрото по труда в Стара Загора. Длъжността е в изпълнение на Националната програма "Активиране на неактивни лица".

Кандидатите трябва да са регистрирани като безработни лица в Дирекция "Бюро по труда" по местоживеене; да се самоопределят като роми по произход, да владеят и упражняват ромския език.

Освен това трябва да имат минимум средно завършено образование; да притежават умения за работа с компютър - MS Office /Word, Excel/, електронна поща, интернет.

От кандидатите се изисква още да познават и се ползват с уважение от представителите на ромската общност в населените места от общините Стара Загора и Опан; да имат опит в решаването на проблеми сред общността чрез участие в проекти и програми, съвместно с местни структури от неправителствения сектор; да притежават знания за програми и насърчителни мерки за заетост и обучение, финансирани от държавния бюджет и Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"; да притежават добри комуникативни и организаторски умения; да притежават способност за планиране и организиране на дейността си.

 Подборът ще се проведе на два етапа:допускане по документи и интервю с допуснатите кандидати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама