Търсят бивши собственици или наследници на имоти в м. Гюнюзя и Башчардак в землището на Сливен

09:59, 16 ное 16 25 941 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Държавен вестник от 15 ноември е публикувано обявление на Общинска служба по земеделие Сливен за предстоящо анкетиране на бивши собственици или техните наследници за земи по § 4 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, съобщават от областната администрация.  То ще се извърши във връзка с изработване на помощни планове и планове на новообразуваните имоти. Местностите по § 4 са: Гюнюзя и Башчардак в землището на  Сливен и включват следните подместности: Терасите, Бадемлика, Помпена станция, Малък Батмиш, Джан куртаран, Попов път.

Уточняването на границите на имотите на бившите собственици, които разполагат с решения на Поземлена комисия за посочените местности, ще се извърши на място по график. Обявлението в Държавен вестник и графикът са изложени в Общинска служба по земеделие Сливен и община Сливен.

За участие в анкетирането бившите собственици и техните наследници могат да се обръщат към служители на Общинска служба по земеделие Сливен или да се обаждат на телефон на фирмата-изпълнител 0889 443 080.

Земите, за които няма явили се за анкетиране, се предоставят на Общината. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама