Динко Вълев: Прокуратурата не ме интересува, в каквото искат да ме обвиняват

10:36, 16 ное 16 25 1058 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Прокуратурата, честно, не ме интересува. В каквото искат да ме обвиняват. Те ще си свършат работата хората. Изобщо не се притеснявам от нищо. И пет жалби да има написани срещу мене, аз знам, че съм прав“.

Това заяви ловецът на бежанци Динко Вълев по Нова телевизия в коментар относно образуваното досъдебно производство срещу него от Районната прокуратура в Средец. Ямболията е обвинен, че в условията на продължавано престъпление, през февруари – март тази година в землището на средецкото село Долно Ябълково и гр. София, чрез електронни информационни системи и интернет, проповядва и подбужда към дискириминация, насилие и омраза, основани на народност и етническа принадлежност.

„Прокуратурата трябва да отчита дейност, на никой не се сърдя. Но ако тези бежанци бяха минали по легален път, а не да режат мрежите и да минават в България, те нямаше да се срещнат с мене. Аз ли го карам да идва при мене и да ме ръка с нож по ръката, даже още имам белези. После аз съм бил виновен“ – заяви в типичния си емоционален стил Динко. „Който иска, да ме съди, не ми пука“ – добави той.

Вълев е категоричен, че ако днес отново му се случи това нещо, пак ще го направи.

„Даже и да ме осъдят, аз съм с високо вдигната глава и ще знам за какво лежа – за България” заяви ловецът на бежанци.

Динко каза, че няма намерение да влиза в политиката.

„Ако исках да влизам в политиката, досега да бях се включил. Аз съм едно обикновено момче от Ямбол. Уважавам г-н Борисов, уважавам Румен Радев. Това са достойни мъже за мене. Те си знаят работата. Но това не е моят спорт и не мога да коментирам“, заключи Вълев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама