Поредица от катастрофи на Гредовия мост в Русе

11:22, 16 ное 16 25 225 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази сутрин в 07:23 часа е подаден сигнал за пътен инцидент в района на Гредовия мост в Русе, входа за града откъм София, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На място изпратените служители на Пътна полиция установяват, че лек автомобил БМВ с водачка Г.Н. на 20 г. при движение в условията на намалена видимост от мъгла и заледена пътна настилка е катастрофирал като се удря последователно в дясна и лява мантинела и се е завърта.

Водачката се е оказала неправоспособна, а автомобилът без платена застраховка „Гражданска отговорност“.

След този инцидент става още един като в катастрофиралото БМВ се удря друг автомобил, движещ се към града, а след това са станали още 4 произшествия в същия пътен участък, при които заради заледената настилка водачи са загубили управление и са се ударили в мантинели и бордюри или колите са се сблъскали една в друга.  

При произшествията няма пострадали, част от тях са обслужени административно от екипите на Пътна полиция, а други са завършили с попълване на двустранни протоколи от водачите. Документирането на инцидентите продължава от служителите на Пътна полиция.

В 07:45 часа е постъпил още един сигнал за пътен инцидент на бул. Христо Ботев в Русе. Няма пострадали хора, нанесени са били само материални щети.

При образувала се колона от автомобили са се ударили една в друга 4 коли – „Ситроен“, два „Фолксвагена“ и още една кола, която е напуснала мястото. Този инцидент също се документиран от Пътна полиция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама