Областна администрация Разград се включва в инициативата „Мениджър за един ден”

14:34, 16 ное 16 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областната администрация в Разград се включва за поредна година в инициативата „Мениджър за един ден“, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Утре в Областната администрация пристига млад, амбициозен екип от трима „мениджъри“, който в рамките на един ден ще се запознае с дейностите в администрацията и с това как Областният управител и неговите заместници провеждат държавната политика на територията на областта. 

Тази година бяха избрани, според мотивационните писма, електронно, чрез платформата на „ДжуниърАчийвмънт България“ трима възпитаници на ПГИ „Робер Шуман“-Разград и ПГ „Васил Левски“-Исперих.

Младежите ще се включат в работата на администрацията и „заемайки“ ръководни позиции ще решават казуси, ще участват в заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата, ще поставят резолюции на документи и ще представят своите виждания за развитието на региона и участието на младите хора в обществения живот.

Срещата на младите мениджъри с ръководството на Областна администрация е от 9.30 ч. в Областна управа.

В края на работния ден на учениците ще им бъдат връчени сертификати за участието им в националната инициатива.

Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите и топ служителите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама