Късметът на пловдивчани продължава в „Лотарията с касови бележки“

16:24, 16 ное 16 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Касова бележка от подарък за рождения ден на съпругата се оказа печеливша в тегленето на единадесетата месечна награда в „Лотарията с касови бележки“, организирана от Националната  агенция за приходите и Министерството на финансите. Директорът на ТД на НАП Пловдив - Венелин Найденов за втори път тази година имаше честа да връчи месечната награда - 40 инчовият 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана и много други екстри.

Късметлията е Тодор Ковачев от Пловдив, това е първата голяма награда, която той има шанса да спечели. Тодор участва активно в лотарията от стартирането и в края на миналата година. Спечелването на месечната награда го амбицира да участва още по-активно и за голямата награда, чисто нов германски лек автомобил, който ще се изтегли на 11.12.2016 г. в ефира на българската национална телевизия.

 С наближаването на финалният етап на лотарията се засилва и интереса към регистриране на касови бележки, вече са над 43 мил. на обща стойност над 63 мил. лева. В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки до 16:59 ч. на 09.12.2016г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална или максимална стойност.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама