Кметът на Каварна Нина Ставрева с наградата "Кмет на гражданите"

22:40, 16 ное 16 25 623 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Каварна Нина Ставрева завоюва престижното звание „Кмет на гражданите” в тазгодишното издание на националния конкурс „Кмет на годината 2016”, организирано ог kmeta.bg. Наградите бяха връчени тази вечер в столичния хотел "Маринела".

Омбудсманът Мая Манолова обяви резултатите от всенародното допитване. Кметовете на Каварна, Троян и Кърджали спечелиха в най-оспорваната надпревара между 265 общини.

Нина Ставрева, Донка Михайлова и Хасан Азис са носителите на „Кмет на гражданите 2016” съответно в раздел малка, средна и голяма община.

Нина Ставрева сподели, че не е присъствала на церемонията, тъй като тази вечер в Каварна е отбелязана 35-годишнината на Художествената галерия. "Бях със гражданите на Каварна. Така трябва", сподели пред Topnovini.bg Нина Ставрева. Тя допълни, че приема отличието, определено с гласуване на гражданите, като голяма отговорност.



Началникът на отдел "Канцелария на кмета" Паша Костова  е била представителят на община Каварна на церемонията и е получила наградата от Мая Манолова.

Другите категории, в които бяха наградени кметове са: Кмет на годината, Инвестиции и здраве, Паркове и градска среда, Туризъм, култура, фестивали и традиции, Ефективно управление на проекти, Спорт и младежки политики, Иновации, наука и образование, Природа за бъдещите поколения, Градска инфраструктура. Сред отличените няма други кметове от област Добрич.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама