Младежи от Сливен влязоха в ролята на областен управител и заместник областен управител

16:17, 17 ное 16 / Любопитно 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама младежи влязоха в ролята на областен управител и заместник областен управител. Това са Ивайло Киров – 11 клас от ППМГ „Добри Чинтулов“ – Сливен, и Даниела Иванова – 11 клас от ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ – Сливен.

Ивайло изпълняваше длъжността на областния управител Татяна Петкова, а Даниела – на заместник областния управител Веска Вълчева.

Младежите бяха посрещнати от домакините и бяха запознати с основните правомощия на областния управител и дейността на администрацията. От своя страна те разказаха за себе си и своите очаквания за реализация. Ивайло учи информационни технологии, математика и английски език, но участва като актьор, сценарист и помощник-режисьор в театралната трупа към гимназията. Даниела изучава английски и френски език, но иска да се развива като хореограф, защото танците са нейният живот от 12 г.

Петкова каза, че винаги е много приятно да се среща и общува с млади хора, защото черпи от техните енергия и ентусиазъм. „С вас, младите хора, ние сверяваме нашия часовник. Трябва да чуваме вашето мнение, да се вслушваме в гласа ви, защото вие сте нашето бъдеще“, каза още тя и им пожела винаги да следват сърцето си.

Ивайло и Даниела взеха участие в работата на проведеното днес разширено заседание на Областния координационен съвет, на което беше представено социалното предприемачество.

Младежите получиха сертификати за своето участие в инициативата „Мениджър за един ден“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама