Петото първенство по футзал в Русе започна с рекорд

20:45, 17 ное 16 / Спорт 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петото първенство по футзал в Русе започна днес в „Булстрад Арена“.

Тази година участие ще вземат реконден брой състезатели - 210, разпределени в 14 отбора. Краят на м. март се очаква турнирът да завърши, а победителите от него да се състезават на Държавното първенство по футзал.

На официалното откриване присъстваха кметът на Русе Пламен Стоилов, Димитър Димитров – председател на областния съвет на БФС, мениджърският екип на „Булстрад Арена“ – Борислав Велков и Иван Драндийски, състезатели и гости.



„Когато имаш такава зала и мениджъри може да правиш всичко. Мечтали сме си да имаме това състезание по футзал в „Булстрад Арена“ и ето, че това е факт“, коментира Стоилов с пожелания най-добрият да победи, защото „футболът вече е възроден в Русе“.

Организаторът Калоян Георгиев благодари на мениджърския екип на „Булстрад Арена“ за реализирането на съвместния проект и на фирма „Мегахим”, които подпомогнаха изграждането на игрището в реалните му размери за футзал.



Отборите, които играха във вечерта на откриването бяха АФК „Русчук“, „Дизастър“, „Дунав завинаги“, „Булмаркет“, „Катеначо“ и „Доминекс Про“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама