До 30 декември жителите на Никола Козлево могат да подават декларации за освобождаване от такса смет

08:49, 25 ное 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Звено “Местни данъци и такси” при Община Никола Козлево напомня на всички граждани, притежаващи имоти на територията на общината, че в срок до 30 декември имат право да подават декларация за освобождаване от такса за сметосъбиране и сметоизвозване за следващата година. Това съобщават на сайта на общинска администрация.

Съгласно разпоредбите на чл. 20а от Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Никола Козлево, от таксата ще бъдат освободени имоти, които няма да се ползват през цялата година или през определен период от нея и това е декларирано от всички собственици и/или ползватели на имота до края на предходната година. Жилищните имоти не трябва да са декларирани като основно жилище и средномесечният разход на електроенергия не трябва да превишава 50 киловата.

Декларацията може да бъде изпратена на адрес: с. Никола Козлево, обл. Шумен, ПК 9955, пл. „23ти септември” № 5, както и на email: [email protected][email protected];  факс: 05328 2020.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама