"Спартак"(Плевен) ще гостува утре на" Оборище"(Панагюрище)

11:50, 25 ное 16 / Спорт 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Утре ,26 ноември "Спартак"(Плевен) гостува на" Оборище"(Панагюрище) в среща от 14-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига, съобщиха от пресцентъра на тима. Двубоят е от 14:30 часа на стадион „Орчо Войвода“.

През изминалите дни в лагера на плевенския тим бе спокойно. Спортно-техническият щаб обаче пак ще търси решение на допълнителни задания. Този път трябва да намери заместник на капитана Тихомир Тодоров, който е наказан и пропуска мача.

Друг подобен проблем е свързан с нападателя Стефан Веселинов Христов, който се възстановява от травма с инжекции. За пореден път извън състава остават централния защитник Цветелин Радев, полузащитниците Никола Мицански и Емил Петров, които продължават да лекуват контузии.

Добрата новина е завръщането в тима на защитника Мартин Митов, чиято санкция изтече.

„Ще се опитаме да наложим нашата игра. Много ще е трудно, защото имаме проблеми във всички линии на състава. Освен това съперникът се намира в подем и ще търси начин да продължи серията си от успешни мачове. Води го опитен треньор, който успя да възроди футболистите си. Не сме се предали и дано успеем да се противопоставим успешно“, коментира треньорът на "Спартак" Бойко Цветков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама