Жената на убит в катастрофа връща взети пари от бащата на шофьора

15:04, 25 ное 16 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вдовицата на загиналият в зверската катастрофа на бул. "Руски" Атанас Ламджиева се отказва от паричната сума , която е взела от бащата на момчето, участвал в удара. Корнелия Петкова показа чека за 3 хиляди лева, подписан от родителят на 26-годишния шофьор Любомир Трайков, който тя връща. Причината е, че жената не желае да бъде критикувана повече за решението си да приеме паричната помощ.

Корнелия Петкова загуби мъжа си в зверска катастрофа. Тя влезе в новините с изказване си, че прощава на момчето, убило съпруга. Жената обясни, че е водена от собствен етичен кодекс и своите морални и християнски ценности. "Аз изповядвам католицизъм. Той ни учи да прощаваме и никой не може да ме упрекне, че съм добър християнин", каза тя.

Обясни, че връща парите, защото е засегната от критиките, че по този начин предава паметта на съпруга си. Парите са били предназначени за трите й деца, които останаха без баща. "Сега обаче искам тези, които ме плют да дойдат и да ми помогнат, защото когато критикуваш трябва и да предложиш решение", заяви категорично Петкова.

Въпреки това ще приеме помощта на семейство Трайкови, които й осигуряват работа. Тя не е имала брак с Атанас и децата й не са осигурени, затова ще направи всичко възможно те да имат един по-добър живот.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама