Голова фиеста на ст. "Хаджи Димитър" в мача Сливен-Монтана

09:57, 28 ное 16 / Спорт 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ОФК Сливен загуби от тима на Монтана с 3:6 в мач от 14-ия кръг на Елитната футболна юношеска група до 19 г. Двубоят се игра на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен.

През първата част гостите реализираха три попадения чрез Пресиян Цвятков в 7-мата мин, Мартин Пламенов в 14-та мин, Валентин Лазаров в 36-та. Домакините върнаха едно попадение в 42-та минута, като Габриел Диманов бе точен от дузпа. При резултат 1:3 двата тима се оттеглиха на почивка.

Головата фиеста продължи и след подновяване на играта. Борислав Дамянов вкара за 4:1 в 60-та мин, а за 5:1 се стигна след автогол на сливналии. Малко по-късно Пресиян Цвятков доведе разликата до 6:1. Последваха попадения и за „воеводите”. В 75-та минута Октай Азисов с далечен удар отбеляза за 2:6, а крайният резултат оформи Станимир Бабаджанов за 3:6.

ОФК Сливен заема последното място в групата и е единствен без спечелена точка във всички 14 кръга от първенството. Следващият двубой за на 10 декември, като Сливен гостува в София на Септември. Временен лидер е Славия с актив от 37 точки, пред ЦСКА с 35. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама