Пияни шофьори с опит за алкохолен рекорд катастрофираха

12:56, 28 ное 16 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В РУ – Труд са задържани двама солидно почерпени шофьори, предизвикали катастрофи с материални щети вчера. Около 11.40 часа на пътя между селата Неделево и Любен лек автомобил “Рено” се блъснал в бетонен скат на отводнителен канал. 39-годишен жител на второто село, който управлявал колата, е тестван с дрегер за алкохол и апаратът отчел 2,93 промила.

Четири часа по-късно в участъка между Рогош и Маноле лек автомобил “Фиат” излязъл вдясно извън пътя, завъртял се и се ударил в дърво. Алкохолната проба на водача, на 25 години от Манолско Конаре, показала наличието на 2,37 промила. Двамата мъже са задържани за едно денонощие. Същата мярка е взета и в Пето РУ спрямо 26-годишен пловдивчанин, който на бул. “Освобождение” в областния град шофирал лек автомобил “Сеат” с 1,53 промила.

Пак в неделя, около 19.15 часа, в полицията в Карлово попаднали двама младежи от града, на 20 и 23 години, заловени дрогирани зад воланите на лек автомобил “Фолксваген” и лек автомобил “Форд”. По случаите са образувани бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама