Осъдиха мъж блудствал със старозагорки насила

14:32, 28 ное 16 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По обвинителен акт на Районна прокуратура Стара Загора е осъден  20-годишният Т. Т., съобщиха от Апелативна прокуратура Пловдив. Той е признат за виновен за това, че на три пъти в Стара Загора извършил блудствени действия с три жени, чрез употреба на сила – престъпление по чл.150, ал.1  от Наказателния кодекс;

Нападенията над жените са извършени през 2014 г. и на 9-ти, и 12-ти март 2016 г  в Стара Загора. В тъмната част на денонощието подсъдимият извършил блудствени действия с три млади жени – на 25 г., на 25 г. и на 21 г., съответно в двора на училище  в Стара Загора и в две междублокови пространства в централната градска част.

 Т. Т. е набелязвал жените в нощен клуб, проследявал ги и в безлюдни места ги нападал, като ги е дърпал, хващал за косите, нанасял удари по главата и тялото и им е отправял закани за саморазправа, с цел да осъществят с него действия на полово удовлетворение.

Районен съд Стара Загора е разгледал делото по реда на съкратеното съдебно следствие, тъй като подсъдимият Т. Т. се е признал за виновен. По делото не са били предявени граждански искове от трите пострадали.

След като е признат за виновен и по трите обвинения на подсъдимият са били наложени наказания „лишаване от свобода” при първоначален „общ” режим за срок от по две години за всяко от деянията. След редукцията остава едно общо - „лишаване от свобода” за срок от една година и четири месеца при първоначален „общ“ режим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама