Почина и третата жертва от зверската катастрофа на бул. "Руски"

15:46, 28 ное 16 25 535 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
23-годишната жена, която пострада тежко при катастрофата на бул. „Руски“ преди 10 дни, е починала в събота. Това съобщиха от УБМАЛ „Св. Георги“, цитирани от Дарик радио-Пловдив . Причината за смъртта са травмите и коматозното й състояние.

Състоянието на младата жена беше изключително критично. Тя беше настанена в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение с опасност за живота. Жената беше с фрактура на черепа, счупени лицеви кости, тежки наранявания в коремната и тазовата области. Била е приета в хеморагичен шок. По-късно тя изпадна в мозъчна кома. Лекарите не преставаха да се борят за живота й, но усилията им останаха напразни.

Припомняме, че тежка катастрофа стана на 18 ноември в Пловдив. На кръстовището между бул. „Руски“ и ул. „Ген. Данаил Николаев“ лек автомобил „Пежо“ предприе ляв завой и беше блъснат от лек автомобил „Ауди“, който се движил в посока Централна гара.

На място загинаха 46-годишният Атанас Петков, водач на „Пежо“-то, и 44-годишна Виолета Стоянова, която пътувала на предната седалка.

26-годишният Любомир Трайков, син на транспортен бос, беше водач на немската кола. Неговата алкохолна проба беше положителна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама