ГЕРБ –Шумен: Готови сме за дебат, но не и с компрометирани личности

12:56, 16 мар 17 / Политика 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ние от Политическа партия ГЕРБ–Шумен любезно благодарим за поканата да бъде осъществен публичен дебат между водачите на шуменските кандидат-депутатски листи от двете водещи партии ГЕРБ и БСП.

ГЕРБ води този дебат още от първия ден на предизборната кампания. Той продължава и в момента по време на срещите с жителите на шуменска област, където в детайли всеки, който желае, може да се запознае с управленската философия на Политическа партия ГЕРБ.

Ако  наистина г-н Иван Иванов желае да чуе приоритетите не само на водача, но и на  всички кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ–Шумен, винаги е добре дошъл на нашите срещи с гражданите. На тях, повече от уверени сме, той успешно би отговорил на въпросите, които си задават и шуменци.

Колко средства е източила фирмата на баща му „Билдинг Строй Експрес“ ЕООД от Община Шумен за периода 2007-2015 г.?

Каква е неговата роля като управител на шуменския клон на „Воинтех“ в скандалната разпродажба на апетитни военни имоти в Шумен в периода 2005-2007 г.?

Защо беше уволнен от поста зам. - министър от неговото собствено правителство – това на Орешарски, само половин час, след като беше назначен?

Какво се случи през лятото на 2014 г., което доведе до загубата на 4,5 млн. лв. и градът беше лишен от пречиствателна станция за питейни води и ремонтиран старчески дом?

Г-н Иванов, ние смятаме, че сте длъжен първо да дадете публичен отговор на тези въпроси. Веднага след това сме готови за участие в директен дебат, но не и с компрометирани личности, които искат промяна, за да може фирмите-разклонения на вече продадената скандална семейна фирма „Билдинг Строй Експрес“ ЕООД отново да започнат да източват държавни средства.

ПРЕСЦЕНТЪР ГЕРБ-ШУМЕН

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама