Влагат повече от 1 милион лева за ремонт на улици в Търговище

07:00, 03 май 17 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

1,2 млн. лв. са заложени за ремонт на улици в капиталовата програма на Община Търговище. 7 ще бъдат изцяло подновените улични платна в града. Предвидени са ремонти и по общинската пътна мрежа, информираха от пресцентъра на местната администрация.

От там отчетоха, че изцяло е завършен ремонтът на улиците: „Хаджи Димитър” и „Братя Миладинови”. В момента тече подготовка за преасфалтиране на ул. „Белгун”. Ремонт, до края на годината, ще се извърши още на улиците „Бояна” и „Любен Каравелов”, улица в Промишлената зона и алеите на болницата в Търговище. През есента ще стартира и благоустрояване на част от квартал 173, заключен между булевардите „Трайко Китанчев” и „Цар Освободител”.

Обновяването на общинската пътна мрежа и улиците в малките населени места започна с ремонт на ул. „Пирин” в село Голямо Ново. Предвидено е още преасфалтиране на ул. „Христо Смирненски” в квартал Въбел, централната улица в село Момино и централния площад в село Кралево.

Завършена е цялостната рехабилитация на пътя Сейдол – Маково – Дралфа. В момента строителни екипи работят по трасето Дралфа – Кошничари – Росина. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама