Веселин Марешки: В прокуратурата подавам много сигнали, но няма кой да ме защити

08:38, 03 май 17 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази аптека със скъпите лекарства не е моя. Не може селска аптека да ме конкурира, след като имам 350 аптеки и съм най-големия търговец в страната. Аз имам интерес да се разбере чия е тази аптека. Това заяви зам.-председателят на НС и лидер на "Воля" Веселин Марешки пред Нова телевизия.

Програмата на правителството преписва до голяма част нашата програма. Ако правят нещо в полза на българския народ ще подкрепя ГЕРБ и ОП. А и не виждам някои да искат утре да има парламентарни избори. Чисто егоистично нашата партия иска още утре да има избори, защото ще си вдигнем резултата, но това не е добре за държавата, призна политикът-бизнесмен. 

Да ви поздравим и имате нашата подкрепа в борбата със фалшивите новини. Нямам къща на плажа и леля ми не е в парламента, аз нямам леля. Имам законна постройка на плажа. Нямам леля и вуйна. Новината е, че съм се вкопчил в имунитета си, които е неистина. Аз съм готов веднага да си дам имунитета, но искам да имам публичност. Става въпрос за прокурорката, която има три твърдения. Вдигнаха ми мярката за неотклонение, че съм дал интервюта пред Нова телевизия като се върнах във Варна. Искам преди да тръгне делото да има комисия и присъствието на медии и журналисти да се чуе истината, надява се Веселин Марешки.

Едно от делата срещу бизнесмена е заради общинския съветник Костадин Костадинов в спор за пицария. "То вече има съдебни решения. Има пицария и граничи с моя имот. Те онагляха и започнаха да използват моя имот, и си построиха незаконни постройки. Приятелят на собственика на пицарията е общински съветник. Това е като да изнасилят старица с 2 лв.  Вече има решение на Върховния съд и тези хора са изхвърлени от моя имот. Оказа се, че съдията и аз сме подслушвани една година. Щял съм да ходя да подкупвам съдията.

Целта тогава беше да бъда отстранен от кметските избори. Тогава разбрах, че и София някои кръгове били хвърлили око на бизнеса ми. В прокуратурата подавам много сигнали, но няма кой да ме защити. Аз бях провокирам от общински съветник, ударих му един шамар. Кой е арестуван за един шамар. Аз имам и решение, че ареста е незаконен", ожали се Веселин Марешки.

Днес пускаме жалба до БНТ и до СЕМ. Кой и с какви пари се плаща, за да се прикриват истинските новини за мен, категоричен е той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама