„Добри пожелания“ отправя към варненци Елена Стоева

09:53, 03 май 17 / Култура 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Темпераментната художничка Елена Стоева подреди във варненската галерия „Папийон“ експозиция с много позитивна енергия, наречена „Добри пожелания“. Изложбата от 16 платна, заредени с любов и спокойствие, се открива днес и ще остане в галерията до 2 юни.

Подбраните творби, изпълнени с фин живописен усет, дълбочина на образа и почти физическа осезаемост, ще провокират зрителя да открие своето пожелание към себе си или към околните. В тях интелигентно е закодиран подтекст с философски поглед и често с изящен хумор, отправен към живота.

Когато осмислено и откровено пожелаваш нещо хубаво, то доброжелателно създаваш магия, която прави живота по-хубав, каквато е същността на изкуството. Да пожелаеш здраве, любов, радост, късмет, наслука, да пожелаеш щастие или онова емоционално състояние, при което човек изпитва чувства, вариращи от задоволство и удоволствие до пълно блаженство и прекалена радост.... Това са част от пожеланията, вплетени в творбите на Елена Стоева, а тя ще ги гарнира с наричания и изненади тази вечер от 18 ч. при откриването на изложбата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама