Товарен автомобил се преобърна на магистрала „Тракия“, друг катастрофира между Черноморец и Созопол

11:55, 03 май 17 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Товарен автомобил „Скания“ с полуремарке се е преобърнал на магистрала „Тракия“, в посока София, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал вчера около 17:53 часа. Шофьорът е загубил контрол над превозното средство и е катастрофирал самостоятелно, преобръщайки се вдясно от пътното платно. В момента е временно ограничено движението на магистралата в участъка от пътен възел „Ветрен“ до пътен възел „Българово“, информираха от АПИ. Причината е, че едва днес е отишъл кран, който да отстрани катастрофиралия камион.

Той е бил управляван от 47-годишния Д. К. от Варна, който е с охлузен ляв крак.  Мъжът е прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение.

Друг товарен автомобил (Фолксваген Кади) също е катастрофирал вчера - между Черноморец и Созопол, на около 500 метра от входа на къмпинг „Градина“.  Той се е движел с несъобразена скорост и е излязъл от пътното платно. Автомобилът е управляван от 36-годишния О. К. от с. Мъглен. Той е с фрактура на дясната китка. Няма опасност за живота му. Прегледан е в УМБАЛ-Бургас и освободен за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама